ویزای چین , شرایط و قیمت ویزای چین

ویزای چین , شرایط و قیمت ویزای چین

ویزای چین

شرایط ویزای چین

نرخ ویزای چین

قیمت ویزای چین

ویزای چین , شرایط و قیمت ویزای چین

 

انواع ویزای چین به شرح زیر است :

ويزاي توريستي چین (  L)
ويزاي  تجاري چین ( F)
ويزاي دانشجويي چین (  X)
ويزاي  كار چین (  Z )
ويزاي خدمه چین (  C)
ويزاي روزنامه نگاري چین (J-1، J-2 )
ويزاي ترانزيت چین (G )
اقامت دائم چین (ويزاي D)

۱) ويزاي توريستي چین (  L) براي يك اقامت كوتاه براي هدف گردشگري، ملاقات با خانواده و يا دیگر امور شخصي صادر مي شود.
۲) ويزاي  تجاري چین ( F) براي بازديد، تحقيق، سخنراني، تجارت ، مبادلات در زمينه هاي علمي، فن آوري و فرهنگ، مطالعه پيشرفته، و يا كارآموزي صادرمي شود واعتبار آن حداكثر براي ۶ ماه است.
۳) ويزاي دانشجويي چین (  X) اين نوع ويزا جهت مطالعه، مطالعات پيشرفته و يا كارآموزي كه براي مدت بيش از ۶ ماه نيزصادرميشود.
۴) ويزاي  كار چین (  Z )  به منظور اجراي برنامه هاي تجاري و كاري ويا مبادلات دانشگاهي، همچنين براي همسرمتقاضي/ همسر و فرزندان صغيروي صادر ميشود.
۵) ويزاي خدمه چین (  C) براي خدمه قطار بين المللي، هواپيماي مسافربري يا كشتي  و… جهت ورود به چين  صادر ميشود.
۶) ويزاي روزنامه نگاري چین  (J-1، J-2 )
J 1-ويزا يي است كه براي يك روزنامه نگار خارجي مقيم در چين وهمسر همراه او و فرزندان صغيروي صادر ميشود.
J-2 ويزايي است كه براي يك روزنامه نگار خارجي جهت بازديد ازچين براي پوشش خبري به طور موقت صادر ميشود.

۷) ويزاي ترانزيت چین (G ) براي عبور از طريق چين به يك كشور ثالث صادر ميشود در شرايطي كه متقاضي  به مدت بيش از ۲۴ ساعت  در فرودگاه چين ميماند و يا مجبور به ترك فرودگاه است.

۸) اقامت دائم چین (ويزاي D) جهت شهروند خارجي  كه مجاز به اقامت دائم در چين است صادر ميشود.

جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد.
یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

پنج: بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدودا دو هفته و ویزای نیمه‌فوری چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
هزینه‌ی صدور ویزای عادی چین، حدود ١۴۰ دلار است.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.